THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Wednesday, November 24, 2010

[mamai]



cite lama...dlu2!
a story pasal kwn aku; name-Irryani Adnan! (miz u beb)<3



time aku form 5,
bdk2 Mega (Editorial Board) aku ada wat BBQ kat Gua Kelam,Perlis.
kwn aku, Yani ni pun kebetulan ada gak buat piknik (lbih kurg la).... kat Gua Kelam nih jugak.
dkt nak Maghrib camtuh, ngn bau asap BBQ bagai...kitorg gerak balik MRSM.
mmg penat takyah ckp ar!

nak buat cite,time nih mmg zaman kuat mkn.
sebab time BBQ tu mkn ayam je ngan pe ntah aku pown da lupa, so perut lapar r balik!

sekonyong-konyong, dtg ar Yani ni.
tercongok kat bilik aku...straight jln trus landing atas akunye katil.
cam tauge basi.
letih!



mimi: pegi Cafe jom! aku lapar.

yani:okeh. kjp g la..



maka..aku pown angkut baldi g mandi.
meninggalkn kwn aku nih yg mata dah mcm mata panda Siam.
otw nak tido....

lps mandi, aku tak kejut pown Yani nih.
aku siap2 trus kejut die.
aku bajet dia sedar nnt bleh terus gerak gi Cafe.

yep!
yani mmg bukak mata...
(bukak mata la sgt!)
lama die cam pandang muka aku ngan mata stim die..
pastu die ckp:---->




"MI...PINJAMAN BUKU TEKS~"




........................(0.0!)

what the fish???????



hotak lu.
pe kaitan PINJAMAN BUKU TEKS ngan Cafe?????



ngan muka tak bsalah Yani tido balik.
aku?
aku pun tak sure dah aku mkn ke tak mlm tuh!





moral of the story:

dont trust MAMAI person.
u'll regret it!



1 comment:

There was an error in this gadget