THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Tuesday, November 23, 2010

studySTORIES

ntah kenapa..
memories keep on rewinding lately cam video player rosak!

Story 1

ni time kat MRSM dlu.
aku mmg mls gile nk study.tengok rev books pun aku menyampah.
nak termuntah sume ada..literally la.
n there was someone.a friend of mine.
die akan tulis banyak "phrases merepek" kat atas kertas2 kecik n then die akan selitkan notes2 tu randomly kat pages rev book ak.
the rule is, selagi ak tak smpai that certain pages,i was not allowed ntuk baca apa yg die tulis kat notes tuh.
maka..ak pun sungguh2 la baca so that aku bleh tahu pe yg die tulis.
notes yg simply tertulis
"mimi,kita kwn smpai mati"(siap lukis gmbr kubur)
"mimi..hidup ntk diri ko sendiri"
"mimi, aku syg ko.friends forever"
ni la phrases yg buat aku keep on staying all nite n study.
saat nih, aku sgt berharap ada someone yg boleh selitkan notes mcm tu dlm pages rev book 'Anatomy&Physiology' aku.

Story 2

ni lak kat matrik.
zmn2 penting aku btukar jadik vampire.
bila study week je,mlm jadik siang,siang jadik mlm.
ada dua org kwn ak neh.
tetiap mlm lepak bilik aku for study.
Nescafe ngan maggi tak pyh ckp la.
tu r mknan kitorang sampai pagi.
aku still ingat the time aku share maggi ngn kwn aku.
siap mata bertentang mata.nsib baik tak tersembur maggi yg bergulung-gulung tu kuar dri mulut aku.
yang sorang lagi,penat study je,dia stop pastu mnari sensorang.lagi la tah pape..
we act like a fool.
tapi dats the thing yg buat aku stay 'high' and awake.
lpas azan subuh..
lepas solat..
we would buat morning walk.
jln2 mrayau2 around matrik cam org gle.baring tengah dataran.sampai kene halau ngan guards.
pastu,pegi sarapan.padahal pakcik kantin baru nak pakai songkok nk smayang subuh.
bila mtahari kuar..
masing2 balik bilik,tarik selimut,tido...

rite now...
aku study takde sapa nak teman.
lappy,FB ngan mp3 je yg ada.
miss u guys.
sob2~

2 comments:

  1. mim.. dulu ko pown ada selit notes kat buku biologi aq..!!!

    ReplyDelete
  2. hahahahha~
    ak da tak ingt ak pown pnh praktik bende alah nih.
    hee

    ReplyDelete

There was an error in this gadget